ETTELVA söker visualiserare

Är du en formstark visualiserare? Skapa berättelser med oss!

För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus – omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor och verkar i det vi skapat. Vi blickar framåt samtidigt som vi värnar om det befintliga och vi ritar arkitektur som är lika vacker som funktionell.

På ETTELVA finns ett visualiseringsteam som nu behöver bli fler. Om du är ett proffs på att ta fram arkitekturrenderingar med känsla, är du personen vi letar efter! Vi arbetar efter ett visuellt manér men det finns stort utrymme för att skapa och vara kreativ. Ett plus är om du har kompetens inom grafisk form eller är en duktig illustratör.

Vi är verksamma inom samhällsfastigheter, stadsplanering, landskapsarkitektur och kommersiella fastigheter och är kanske allra mest kända för vår kompetens inom bostadsarkitektur där vi arbetar mycket med exteriörbilder på flerbostadshus och skulle därför uppskatta om du bifogar referensbilder på just exteriörer i din ansökan. Det är ett plus om du har kompetens inom rörlig bild och VR.

Vi söker dig som:

  • Är skicklig visualiserare med stark formkänsla, har en konstnärlig expertis
  • Har känsla för verktygen och är kunnig inom Archicad, Lumion eller liknande program (twinmotion, d5render), 3DSMAX, Photoshop
  • Har förståelse för arkitekturhandlingar och erfarenhet av att kommunicera arkitekters vision
  • Kan ta fram visualiseringar i alla skeden i ett arkitekturprojekt – från tidig skiss till fotorealistiska high end-bilder
  • Är kundorienterad och duktig på att kommunicera med uppdragsgivare och arkitekter
  • Är snabb och flexibel samt kan uppskatta och planera din tid
  • Är lyhörd, lösningsorienterad och uppskattar att jobba nära tillsammans.

Vår vision genomsyrar hela vår verksamhet i stora som små handlingar: hur vi bidrar till en hållbar utveckling, hur vi behandlar varandra och i vår relation med våra kunder. Vi har en generös och framåtlutad företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa, bidra och utvecklas.

Kontakta vår VD Christina Kazeem på 0733-113 052 om du vill veta mer och skicka din ansökan till christina.kazeem@ettelva.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen till oss på ETTELVA!