Ny medarbetare: Ingrid Grubb

Medarbetarintervjuer44

Välkommen till ETTELVA, Ingrid!

Ingrid Grubb är ursprungligen från Sundsvall och utbildade sig till arkitekt i Lund. Hon är vårt senaste tillskott till kompetensområdet Publikt.

Ingrid kommer närmast från Tengbom i Uppsala där hon arbetade med en mängd olika typer av projekt såsom förskolor, labb och en polisskola. Tidigare har hon praktiserat på Werket Arkitekter och på ett litet arkitektkontor i Ängelholm under studietiden.

Varför valde du arkitektyrket?

– Jag är intresserad av många olika saker men har alltid haft ett konstnärligt intresse. Mamma var bildlärare och min pappa var rektor för konstskola, så konst har varit ett naturligt inslag i familjen. Efter en konstskoleutbildning på Wiks folkhögskola 2005 bestämde jag mig för att ville arbeta med det estetiska sinnet på något sätt, men jag ville ha ett ordentligt yrke. I samma veva gjorde några kompisar som arkitektprovet så jag provade också det och kom in.

Hur kommer dig sig att du sökte dig till ETTELVA?

– Jag hörde gott om er från en god vän som också är arkitekt och sedan tipsade en annan kompis om att ni hade en jobbannons ute.

Vad är ditt första intryck av ETTELVA?

– Jag har fått ett väldigt bra första intryck och känner mig väldigt väl omhändertagen. Introduktionen har varit fantastiskt uppstyrd och välorganiserat och det är genuint trevligt här!

Vi ser fram emot att ha dig här, Ingrid!