Arkitekt med dagsljuskompetens

Vi söker arkitekt med dagsljuskompetens

För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus: omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor, arbetar eller lever i våra projekt. Vi blickar framåt men värnar om det befintliga och ritar arkitektur som är lika vacker som funktionell.

Vår vision är Vi bygger omtanke i en föränderlig värld och det genomsyrar hela vår verksamhet. De senaste åren har vi växt till Sveriges tionde största arkitektkoncern och under expansionen har vi strävat efter att behålla det lilla kontorets sammanhållning med medarbetare som visar stor omtanke för varandra. Hos oss på ETTELVA Arkitekter har vi en generös och modern företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa.

Vi söker nu en arkitekt med dagsljuskompetens. I din roll ser vi gärna att du i framtiden har samordningsansvar för dagsljusfrågor och driver kontorets kompetensutveckling inom området. Har du dessutom erfarenhet av tillgänglighetsgranskning eller inom andra certifierade specialistkompetenser är det ett stort plus.

Vi arbetar i Archicad från skisskede till färdig bygghandling. Erfarenhet av Archicad är meriterande.

Vi ser gärna att du:

  • är kreativ, driven, engagerad
  • har stor initiativförmåga
  • vill arbeta med fokus på kunden
  • har arbetat som arkitekt i minst tre år och har erfarenhet av projekt i Sverige

Kontakta vår kontorschef Sofia Liljestrand om du vill veta mer och skicka din ansökan till sofia.liljestrand@ettelva.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!