ETTELVA söker planarkitekter

ETTELVA ARKITEKTER SÖKER PLANARKITEKTER

ETTELVA söker dig som brinner för hållbar stadsutveckling och vill vara med och forma framtidens städer. Vi arbetar med en bredd av olika uppdrag, strategiska områdesstudier, tidiga skeden, analyser, dialog, workshops och klassiska detaljplaneuppdrag. Du kommer att vara en del av vårt växande stadsbyggnadsteam med trevliga och erfarna stadsplanerare. På ETTELVA arbetar vi gränsöverskridande mellan våra olika kompetensområden vilket ger möjlighet att höja kvalitén på våra projekt och samtidigt växa i vår profession.

Uppdragsansvariga planarkitekter
Vi söker dig som har jobbat i minst 8-10 år och har erfarenhet av att arbeta som uppdragsansvarig planarkitekt. Du har god förmåga att självständigt driva komplexa projekt och handleda medarbetare. Du har mycket stor kunskap om planprocessen och behärskar Focus, AutoCAD, och Adobeprogrammen väl. Arbetet förutsätter en hög samarbets-, analys- och kommunikationsförmåga. Du får gärna ha erfarenhet från både kommunal och privat sektor. God visualiseringsförmåga samt erfarenhet av att arbeta i ArchiCAD, GIS-program och hållbar stadsutveckling är meriterande.

Handläggande planarkitekt
Vi söker dig som har jobbat i minst 4-5 år med stadsplanering, gärna i både kommunal och privat sektor. Du har stor kunskap om planprocessen och behärskar Focus, AutoCAD och Adobeprogrammen väl. Arbetet förutsätter en god samarbets-, analys- och kommunikationsförmåga. God visualiseringsförmåga samt erfarenhet av att arbeta i ArchiCAD, GIS-program och hållbar stadsutveckling är meriterande.

Vid frågor kontakta Sofia Liljestrand, Personalchef, 076-502 03 39.
Skicka din ansökan till sofia.liljestrand@ettelva.se. Intervjuer sker löpande.

Om ETTELVA Arkitekter

Vi bygger omtanke i en föränderlig värld.

Hos oss på ETTELVA Arkitekter har vi en generös och modern företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa som arkitekt. De senaste 10 åren har vi expanderat stadigt och utvidgat vår krets av nöjda och återkommande beställare. Under expansionen har vi strävat efter att behålla det lilla kontorets sammanhållning med medarbetare som visar stor omtanke för varandra.

Vår vision är Vi bygger omtanke i en föränderlig värld och det genomsyrar hela vår verksamhet.