Är du ETTELVAs nya Hållbarhetschef?

Nu söker vi en driven och engagerad hållbarhetschef som vill vara med och skapa omtanke i en föränderlig värld genom hållbar arkitektur idag och i framtiden.

Våra hållbarhetsmål är högt ställda! Vi ska genom planering, arkitektur och landskapsarkitektur ge förutsättningar för klimatneutrala projekt 2030, omdana och återbruka, addera värden för biologisk mångfald och skapa socialt inkluderande områden och projekt.

Vi jobbar just nu med allt från forsknings- och utvecklingsprojekt inom klimat och cirkularitet till klimatberäkningar, återbruk och cirkulära materialflöden. Vi har även uppdrag kring hållbarhetsstrategier, sociala värdeanalyser och dialogprocesser. Vi jobbar kontinuerligt med att stärka och utveckla vår kompetens och våra beställare är såväl privata som offentliga. 

Din roll  

Som hållbarhetschef på ETTELVA ansvar du för att driva hållbarhetsfrågorna från vision till konkreta lösningar. Du arbetar med omvärldsbevakning, nätverkande och strategisk utveckling av kontorets hållbarhetsfokus. Du stödjer oss för att integrera hållbarhet i kontorets projekt och samarbetar även direkt med våra kunder genom att driva hållbarhetsarbetet i byggprojekt från tidiga skeden till förvaltning. Våra uppdrag omfattar både stadsplanering, ny- och ombyggnad.  

Som hållbarhetsspecialist är du även rådgivare och har specialistkompetens inom t ex hållbarhetssamordning i olika skeden, socialt värdeskapande, klimatneutralitet, cirkularitet, återbruk, byggnadsmaterial och energifrågor. Du arbetar i nära samarbete med våra kompetenta hållbarhetsspecialister.

Som vår nya hållbarhetschef har du möjlighet att forma rollen efter de behov som du ser på kontoret och i branschen i stort. Du har också möjlighet att driva forsknings- och utvecklingsprojekt.
 

Kvalifikationer 

  • Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och minst 5 års erfarenhet av att leda företagsstrategiskt hållbarhetsarbete kopplat till stadsplanering och arkitektur.
  • Du har erfarenhet av att arbeta i projekt och/eller med processledning.
  • Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Erfarenhet av att föreläsa är meriterande.
  • Du har vana att leda team.
  • Erfarenhet inom ombyggnation, återbruk, klimatberäkningsverktyg och miljöcertifieringssystem är meriterande. 
  • Erfarenhet av att ha drivit eller deltagit i FoU-projekt är meriterande.
  • Du brinner för hållbar arkitektur!

 

Kontakta oss på work@ettelva.se så berättar vi mer!

Vi ser fram emot din ansökan!