ETTELVA Arkitekter söker teamchef för Landskap 

Vi söker nu en erfaren landskapsarkitekt som vill leda vårt nystartade landskapsteam. Som teamchef kommer ha ansvar för uppdragen vad avser gestaltning, teknik, tidplan, ekonomi, kvalitet och miljö.

För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus, omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor och verkar i det vi skapat. Vi blickar framåt men värnar om det befintliga och ritar arkitektur som är lika vacker som funktionell.  

Vår vision ”Vi bygger omtanke i en föränderlig värld” genomsyrar hela vår verksamhet. I de stora som små handlingarna, hur vi bidrar till en hållbar utveckling, hur vi bygger varandra och i vår relation med våra kunder.  

Vi har en generös och modern företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa, bidra och utvecklas tillsammans. Vi arbetar dessutom med ett optionsprogram som möjliggör delägarskap. 

Vi söker nu en erfaren landskapsarkitekt som vill leda vårt nystartade landskapsteam. Som teamchef kommer ha ansvar för uppdragen vad avser gestaltning, teknik, tidplan, ekonomi, kvalitet och miljö. Du bör ha både tyngd och dokumenterad erfarenhet inom projektering samt vara konceptstark i tidiga skeden för att kunna leda teamet till nyskapande och innovativa landskapslösningar som gör avtryck. 

I din roll ser vi gärna att du är en erfaren, ambitiös landskapsarkitekt med god samarbetsförmåga som kan leda och inspirera ett team. Du tycker om att ha kontakt med beställare och engagerar dig i kundvård. Ackvisition är en stor del av arbetet och det är en stor fördel om du har ett väl upparbetat nätverk. 

Vi ser gärna att du: 

  • Har 8-10 års erfarenhet som landskapsarkitekt  
  • är kreativ, driven, engagerad  
  • trivs med att leda och inspirera och bygger framgångsrikt ditt team 
  • har god gestaltningsförmåga och erfarenhet av projektering  
  • har flera hållbara projekt i din portfolio 
  • är van att arbeta i en lyhörd, utvecklande affärsrelation med dina kunder

Kontakta vår VD Christina Kazeem om du vill veta mer och skicka din ansökan till christina.kazeem@ettelva.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande. 

Varmt välkommen till ETTELVA Arkitekter!