ETTELVA söker handläggande eller uppdragsansvarig landskapsarkitekt

ETTELVA söker dig som brinner för hållbar stadsutveckling och som vill arbeta med att utveckla de gröna och blå värdena i våra uppdrag. Hos oss finns möjligheten att arbeta mer strategiskt med hållbarhetsfrågor i större områdesstudier liksom mer detaljerat med utformning av bostadsgårdar, offentliga miljöer och dagvattenlösningar i olika projekt.

För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus: omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor, arbetar eller lever i våra projekt. Vi blickar framåt men värnar om det befintliga och ritar arkitektur som är lika vacker som funktionell.

Vår vision genomsyrar hela vår verksamhet i stora som små handlingar: hur vi bidrar till en hållbar utveckling, hur vi behandlar varandra och i vår relation med våra kunder. Vi har en generös och framåtlutad företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa, bidra och utvecklas.
Vi är verksamma inom stadsplanering, landskapsarkitektur, bostadsarkitektur, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter. Detta ger oss möjligheten att samarbeta brett över yrkesgränserna. Det ger oss energi, fler perspektiv och det genererar både bättre projekt och roligare processer.

Vi är idag 4 landskapsarkitekter med fullt upp att göra – vi behöver bli fler!

Vi söker nu en handläggande eller uppdragsansvarig landskapsarkitekt. Hög kommunikationsförmåga och projekteringsvana är ett krav. Erfarenhet av detaljplaneprocessen i samarbete med både kommunala och privata beställare är meriterande. Du ska ha vana att arbeta i ArchiCAD, AutoCAD och Adobe.

Vi ser att du:
• Har en master i landskapsarkitektur
• Har minst 5 års erfarenhet som landskapsarkitekt
• Är kreativ, driven och engagerad
• Är en självständig och van projektör
• Har god gestaltningsförmåga
• Vill arbeta med fokus på kunden
• Har vana att arbeta i ArchiCAD, AutoCAD och Adobe
• Vana av att arbeta i Revit är meriterande

Låter det intressant? Kontakta ansvarig för landskap Ulla Larsson på 073-06112 46 om du vill veta mer och skicka din ansökan till Ulla Larsson så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen till oss på ETTELVA!

”Vi bygger omtanke i en föränderlig värld”