ETTELVA Arkitekter söker handläggande landskapsarkitekt

ETTELVA söker dig som brinner för hållbar stadsutveckling och som vill arbeta med att utveckla de gröna och blå värdena i våra uppdrag. Hos oss finns möjligheten att arbeta mer strategiskt med hållbarhetsfrågor i större områdesstudier liksom mer detaljerat med utformning av bostadsgårdar, offentliga miljöer och dagvattenlösningar i olika projekt.

För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus: omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor, arbetar eller lever i våra projekt. Vi blickar framåt men värnar om det befintliga och ritar arkitektur som är lika vacker som funktionell.

Vår vision genomsyrar hela vår verksamhet i stora som små handlingar: hur vi bidrar till en hållbar utveckling, hur vi behandlar varandra och i vår relation med våra kunder. Vi har en generös och framåtlutad företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa, bidra och utvecklas.
Vi är verksamma inom stadsplanering, landskapsarkitektur, bostadsarkitektur, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter. Detta ger oss möjligheten att samarbeta brett över yrkesgränserna. Det ger oss energi, fler perspektiv och det genererar både bättre projekt och roligare processer.

Vi söker nu en handläggande landskapsarkitekt. Hög kommunikationsförmåga och projekteringsvana är ett krav. Kommunal kompetens och erfarenhet av detaljplaneprocessen är meriterande, liksom vana att arbeta i ArchiCAD, AutoCAD och Adobe.

Vi ser att du:
• Har en master i landskapsarkitektur
• Har minst 5 års erfarenhet som landskapsarkitekt
• Är kreativ, driven och engagerad
• Är en självständig och van projektör
• Har god gestaltningsförmåga
• Vill arbeta med fokus på kunden

Låter det intressant? Kontakta ansvarig för landskap Ulla Larsson på 073-06112 46 om du vill veta mer och skicka din ansökan till ulla.larsson@ettelva.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen till oss på ETTELVA!

”Vi bygger omtanke i en föränderlig värld”

 

 

Intervju med Hanna och Olga, landskapsarkitekt och arkitekt på ETTELVA

Att vi jobbar nära arkitekterna redan från början ger oss möjlighet att lägga grunden för ett väl genomtänkt samspel mellan bebyggelse och den yttre miljön, men också att göra bättre val när det kommer till hållbarhet. I dag utformar vi tillsammans flera kommersiella och bostadsprojekt i olika skeden från tidiga skisser i detaljplan till färdiga idéer. Hanna och Olga samarbetar i ett pågående bostadsprojekt.

Vad ser ni som fördelarna med att arbeta på ett kontor med så många olika kompetenser?

Hanna: Det är väldigt kul att arbeta under samma tak som husarkitekterna. Eftersom jag och Olga just nu jobbar i samma 3D-modell så går det otroligt snabbt och enkelt att se om saker som kan påverka gården har förändrats, man slipper ju hela grejen med att importera in deras filer jämnt.

Olga: Mina kollegor har styrkor som jag inte har, vi kompletterar varandra. Vår gemensamma erfarenhetsbank på kontoret är enorm. Senast idag stämde jag av med våra planarkitekter avseende en tolkning av en osäker skrivning i en detaljplan och fick svar direkt.

Hur gynnar det projekten?

Hanna: Den största fördelen som jag känner är att det är så enkelt att få input om former och färger och få relationen mellan huset och gården att harmonisera mer och ge en bättre helhetskänsla.

Olga: Vi löser svårigheter snabbare för vi behöver bara vända oss om vid bordet för att ställa en fråga. I och med att vi kan samarbeta tajt från första skiss så får projekten ut det bästa av oss.