ETTELVA söker planarkitekt med inriktning på digital utveckling

Är du planarkitekt med inriktning på digital utveckling? Utforska den digitala framtiden tillsammans med oss!

För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus – omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor och verkar i det vi skapat. Vi blickar framåt samtidigt som vi värnar om det befintliga och vi ritar arkitektur som är lika vacker som funktionell.

Vår vision är ”Vi bygger omtanke i en föränderlig värld”, och nu söker vi en planarkitekt med inriktning på digital utveckling som vill utforska vad den digitala framtiden innebär för morgondagens arkitektur och stadsplanering. Vi är ett arkitektkontor som vågar prova nya idéer och i din roll kommer du att representera vårt stadsbyggnadsteam i arbetet med ETTELVAs digitala utveckling.

Vi söker dig som:

  • har arbetat minst 5 år som planarkitekt, GIS-ingenjör eller liknade.
  • har erfarenhet av Autocad, Focus Detaljplan, Archicad och GIS.
  • har stor kunskap om planprocessen.
  • har en hög samarbets-, analys- och kommunikationsförmåga.
  • har god visualiseringsförmåga

Vår vision genomsyrar hela vår verksamhet i stora som små handlingar: hur vi bidrar till en hållbar utveckling, hur vi behandlar varandra och i vår relation med våra kunder. Vi har en generös och framåtlutad företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa, bidra och utvecklas.

Vi är verksamma inom stadsplanering, landskapsarkitektur, bostadsarkitektur, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter.

Kontakta ansvarig för stadsbyggnad Helena Hultgren på 076 502 03 31 om du vill veta mer och skicka din ansökan till helena.hultgren@ettelva.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen till oss på ETTELVA!