ETTELVA söker engagerad planarkitekt med 5 års erfarenhet

Söker du en arbetsplats där du ser fram emot att gå till arbetet för att du har världens bästa kollegor? Ett arkitektkontor där dialogen i fikasoffan är inspirerande och där vi samarbetar brett över yrkesgränserna?

För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus – omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor och verkar i det vi skapat. Vi blickar framåt samtidigt som vi värnar om det befintliga och vi ritar arkitektur som är lika vacker som funktionell.

Vår vision genomsyrar hela vår verksamhet i stora som små handlingar: hur vi bidrar till en hållbar utveckling, hur vi behandlar varandra och i vår relation med våra kunder. Vi har en generös och framåtlutad företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa, bidra och utvecklas.

Vi är verksamma inom stadsplanering, landskapsarkitektur, bostadsarkitektur, samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter. Detta ger oss möjligheten att samarbeta brett över yrkesgränserna. Det ger oss energi, fler perspektiv och det genererar både bättre projekt och roligare processer.

Nu söker vi en planarkitekt med minst 5 års erfarenhet. Du ska gilla att samarbeta och ha en hög analys- och kommunikationsförmåga . Som planarkitekt på ETTELVA jobbar du med snabba skisser till stora stadsutvecklingsprojekt.

Låter det intressant? Kontakta ansvarig för stadsbyggnad Helena Hultgren på 076 502 03 31 om du vill veta mer och skicka din ansökan till helena.hultgren@ettelva.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen till oss på ETTELVA!

”Vi bygger omtanke i en föränderlig värld”

 

 

Intervju med Sara och Fabian

Hej på er! Sara du är planarkitekt med lång erfarenhet av planprocesser i alla skeden och du Fabian är arkitekt med fokus på bostäder. Ni tillhör båda vårt stadsbyggnadsteam, vilka fördelar ser ni med att kunna samarbeta över yrkesgränserna?

Sara: Min första reflektion är att vi faktiskt samarbetar här över teamgränserna, mer än på tidigare arbetsplatser. Vi har inte så skarpa gränser mellan oss.

Fabian: Att vi har landskapsarkitekter och inredningsarkitekter exempelvis, inom samma kontor gör att vi har en väldig kompetensbredd.  Man kan fråga om vad som helst. Vi har ju arkitekter som specialiserat sig inom både bostäder och kommersiella projekt. Och så har vi kulturarv, med vår kollega Lars som bland annat utför kulturmiljöutredningar.

Sara: Om jag jämför med tidigare arbetsplatser så är det väldigt tydligt här att beställarna ser att det är en styrka att vi har dessa kompetenser samlade. Och att vi låter dem dra nytta av det.

Fabian: På enkla sätt kan vi snabbt reda ut frågeställningar. När vi ställs inför ett “Varför är det så här?” kan vi snabbt bolla med experter på jobbet. Man får en större förståelse för hela bredden av allt som ska in i en stad, ett kvarter, en lägenhet. Om man har ett sådant pågående samtal blir det roligare att jobba och bättre resultat i slutändan.

Sara: Under hösten ska vi båda två vara handledare på KTH vilket för oss blir en ny typ av utmaning som gått i arv från kollegor på ETTELVA.

Fabian: Det är kul att vi har en sådan variation av uppdrag och projekt. Det finns utrymme för att nörda ner sig i specifika frågor.

Sara: Ja! Mycket plats för att nörda ner sig, i utvecklingsprojekt, hållbarhetsfokus, frågor du brinner för. Framför allt tycker jag att vi har en avslappnad stämning på kontoret, det finns utrymme för öppna samtal.