Redovisningsekonom

Vi på ETTELVA Arkitekter AB söker nu en redovisningsekonom på heltid till vårt huvudkontor centralt beläget på Södermalm i Stockholm.

ETTELVA ägs av Arkvision AB och de senaste åren har koncernen växt till Sveriges tionde största arkitektkoncern. Under expansionen har vi strävat efter att behålla det lilla kontorets sammanhållning med medarbetare som visar stor omtanke för varandra. Hos oss på ETTELVA Arkitekter har vi en generös och modern företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa. För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus: omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor, arbetar eller lever i våra projekt. Vår vision är Vi bygger omtanke i en föränderlig värld och det genomsyrar hela vår verksamhet.

I rollen som redovisningsekonom ansvarar du för hela redovisningen från ax till limpa vilket kräver en bred ekonomisk kompetens och förståelse. Du kommer att bli anställd av ETTELVA Arkitekter AB och rapporterar till koncernens CFO samt till ETTELVAs VD och styrelse.

Ett urval av dina framtida arbetsuppgifter

·        Löpande redovisning
·        Likviditetsrapporter
·        Hantering av affärssystem
·        Månads- och årsbokslut samt årsredovisning och inkomstdeklaration
·        Avstämning av interna mellanhavanden inom koncernen
·        Rapportering månadsvis till koncernens CFO och kvartalsvis till styrelsen
·        Delaktig i utveckling av rutiner och processer

Kvalifikationer och erfarenheter

·        Examen inom ekonomi på högskola eller universitet/ KY utbildning eller liknande
·        Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
·        Självständig i månads- och årsbokslut
·        Goda kunskaper i de olika programmen inom MS Office
·        Om du tidigare har arbetat i affärssystemen Marathon och lönesystemet Crona är detta meriterande, men inget krav

Personliga egenskaper

Då tjänsten innefattar mycket kontakt med människor ser du bra service som en självklarhet. Som person har du lätt för att samarbeta, tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är strukturerad. Du behärskar svenska i tal och skrift.

För mer information är du välkommen att kontakta Kontorschef Sofia Liljestrand-Winkiel på tel 076-5020339 eller mail sofia.liljestrand@ettelva.se. Intervjuer och urval sker löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt då tjänsten ska tillsättas omgående.

Tänk på detta innan du skickar in din ansökan

Din ansökan ska ej innehålla personuppgifter kring civilstatus, familjesituation/barn, etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuell läggning. Se till att namn och kontaktuppgifter står med på ditt CV.

Vi ser fram emot din ansökan!