Uppdragsansvarig arkitekt

ETTELVA Arkitekter söker uppdragsansvarig arkitekt

För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus: omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor, arbetar eller lever i våra projekt. Vi blickar framåt men värnar om det befintliga och ritar arkitektur som är lika vacker som funktionell.

Vår vision är Vi bygger omtanke i en föränderlig värld och det genomsyrar hela vår verksamhet. De senaste åren har vi växt till Sveriges tionde största arkitektkoncern och ett av landets dominerande bostadsarkitektföretag . Under expansionen har vi strävat efter att behålla det lilla kontorets sammanhållning med medarbetare som visar stor omtanke för varandra och i det vi gör. Hos oss på ETTELVA Arkitekter har vi en generös och modern företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa. Vi arbetar dessutom med ett optionsprogram som möjliggör delägarskap.

Vi söker nu en erfaren uppdragsansvarig arkitekt med lång erfarenhet av bostadsarkitektur. Du kommer ha ansvar för dina uppdrag vad avser gestaltning, teknik, tidplan, ekonomi, kvalitet och miljö samt kontakt med kund. I din roll ser vi gärna att du är en erfaren, ambitiös arkitekt med god samarbetsförmåga som kan leda och inspirera ett team. Du tycker om att ha kontakt med beställare och engagerar dig i kundvård.

Vi arbetar i Archicad från skiss till färdig bygghandling. Erfarenhet av Archicad är meriterande.

Vi ser gärna att du:

  • är kreativ, driven, engagerad
  • har god gestaltningsförmåga och erfarenhet av projektering
  • vill arbeta med fokus på kunden
  • har minst 3 års erfarenhet som uppdragsansvarig arkitekt

Kontakta vår VD Christina Kazeem om du vill veta mer och skicka din ansökan till christina.kazeem@ettelva.se så snart som möjligt. Intervjuer sker löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!