Vi vill skapa attraktiva och hållbara städer med dig

Vill du arbeta på ett arkitektkontor som tar hållbar stadsutveckling på allvar? Vill du vara på en arbetsplats där planarkitekter och stadsbyggnadskompetens värderas högt?

För oss på ETTELVA Arkitekter står omtanke i fokus: omtanke för vår omvärld, våra kunder, våra medarbetare och de som bor, arbetar eller lever i våra projekt. Vi blickar framåt men värnar om det befintliga och ritar arkitektur som är lika vacker som funktionell.

Vi har en generös och modern företagskultur där frihet under ansvar ger dig stora möjligheter att växa. Vi expanderar men strävar efter att behålla det lilla kontorets sammanhållning med medarbetare som visar stor omtanke om varandra och om kvalitet i allt vi gör.

ETTELVA Arkitekter söker nu dig som vill vara med och forma framtidens städer. Vi är ett komplett arkitektkontor med en rolig bredd av uppdrag. Vad gäller stadsbyggnad specifikt, arbetar vi bland annat med områdesstudier, tidiga skeden, analyser, dialog, workshops och klassiska detaljplaneuppdrag.

Du kommer att vara en del av vårt stadsbyggnadsteam med trevliga och kloka stadsplanerare. På ETTELVA arbetar vi gränsöverskridande mellan våra olika kompetensområden vilket ger möjlighet att addera det där lilla extra i våra projekt och samtidigt växa i vår egen expertis.

Uppdragsansvariga planarkitekter

Vi söker dig som har jobbat i minst 8–10 år och har erfarenhet av att arbeta som uppdragsansvarig planarkitekt. Du har god förmåga att självständigt driva komplexa projekt och handleda medarbetare. Du har mycket stor kunskap om planprocessen och behärskar Focus, AutoCAD, och Adobeprogrammen väl. Arbetet förutsätter en hög samarbets-, analys- och kommunikationsförmåga. Du får gärna ha erfarenhet från både kommunal och privat sektor. God visualiseringsförmåga samt erfarenhet av att arbeta i ArchiCAD, GIS-program, hållbar stadsutveckling och översiktlig planering är meriterande.

Handläggande planarkitekt

Vi söker dig som har jobbat i minst 4–5 år med stadsplanering, gärna i både kommunal och privat sektor. Du har stor kunskap om planprocessen och behärskar Focus, AutoCAD och Adobeprogrammen väl. Arbetet förutsätter en god samarbets-, analys- och kommunikationsförmåga. God visualiseringsförmåga samt erfarenhet av att arbeta i ArchiCAD, GIS-program, hållbar stadsutveckling översiktlig planering är meriterande.

Vid frågor kontakta Helena Hultgren, ansvarig för stadsbyggnadsteamet, 0765-02 03 31.

Skicka din ansökan till helena.hultgren@ettelva.se. Intervjuer sker löpande.

OM ETTELVA Arkitekter

Vi bygger omtanke i en föränderlig värld

Stadsbyggnad / Bostad / Landskap / Kommersiellt / Samhällsfastigheter

ETTELVA Arkitekter grundades 1983. Vi utför projekt i alla skalor och alla skeden, från vision till färdig bygghandling. Tillsammans med vårt dotterbolag MILLIMETER Arkitekter och vårt systerföretag MER är vi en företagsgrupp på cirka 120 medarbetare.