Ny medarbetare: Carina Olsson

Medarbetarintervjuer77

Välkommen till ETTELVA, Carina!

Carina Olsson tillträder som ekonomiansvarig hos oss på ETTELVA. Hon kommer ursprungligen från Näsviken, utanför Hudiksvall, men har bott och arbetat i Stockholm i många år.

Carina började sin yrkeskarriär som projektassistent och fick genom det jobbet upp ögonen för arbetet med ekonomi vilket gjorde att hon förkovrade sig inom det området. Carina kommer närmast från att ha jobbat som ekonomiansvarig på Järntorget, innan dess har hon erfarenheter från företag inom tjänstesektorn.

Hur hittade du ETTELVA?
– Jag började vara redo för något nytt och hittade då ETTELVA via en annons. Så jag skickade in en ansökan och på den vägen är det.

Vad lockade dig till att börja arbeta på ett arkitektkontor?
– Det var arbetsuppgifterna som jag tyckte verkade extra spännande. Det kändes som en bra blandning av nya arbetsuppgifter och sådant som jag har gjort på mina tidigare arbetsplatser. Även storleken på företaget var något som lockade mig. Sen känns det också skönt att få en kortare pendling till jobbet och att sitta så centralt.

Vad tycker du om din första tid på ETTELVA?
– Det har varit en intensiv start men alla är väldigt snälla och vänliga. Det känns enkelt att få kontakt med alla, både genom de frågor som de har till mig i min yrkesroll men också vid fikastunder och i lunchrummet.

Det är verkligen trevligt att ha dig här Carina!