Ny medarbetare: Caroline Jödahl

Medarbetarintervjuer68

Caroline är ny byggnadsingenjör på ETTELVA. Hon kommer att ingå i ETTELVAs kompetensområde Automotive.

Caroline kommer senast från Uppsalakontoret Werket och innan dess från BAU där hon arbetat tillsammans med flera personer som nu jobbar på ETTELVA.

Välkommen Caroline, hur hittade du hit till ETTELVA?
– När jag var på BAU jobbade jag tillsammans med flera kollegor som sedan bytt till ETTELVA så steget hit var inte så långt. Det började med en fika tillsammans med den före detta BAU-kollegan Sara då jag fick möjlighet att hälsa på några i personalen, bland annat personalchefen Sofia och på den vägen är det. Jag vet att ETTELVA vuxit och breddat sin kompetens de senaste åren vilket känns roligt att vara en del av.

Vad har du för utbildningsbakgrund?
– Jag är utbildad byggnadsingenjör på Högskolan i Gävle med inriktning på arkitektur och miljö. Jag är intresserad av organisations- och kvalitetsfrågor vilket jag upplever värdesätts på ETTELVA. I övrigt drivs jag av att ha en variation av olika typer av projekt.

Vad tycker du om företaget såhär långt?
– Efter tre dagar på kontoret har jag fått en positiv bild av ETTELVA. Kontoret känns välkomnande, strukturerat och företaget verkar ha en bra syn på sina anställda. En kultur där man låter medarbetarna ta ansvar och växa i sina roller.

Varmt välkommen Caroline!