Välkommen Erik Fornander

Medarbetarintervjuer44

Vi säger varmt välkommen till vår nya medarbetare Erik Fornander. Erik kommer senast från XYZ Design och Projektering. Erik har en gedigen erfarenhet från varumärkesprofilerande arkitektur inom fordonssektorn och kommer att stärka upp vårt relativt nya affärsområde Automotive.

Hej Erik! Hur kommer det sig att du sökte dig till oss?

– Jag sökte mig till ETTELVA eftersom jag är väldigt nyfiken av mig och därför gärna vill vara på ett kontor som har den bredden av projekt som ETTELVA har. Jag hade hört mycket gott om företaget från flera håll, jag har flera tidigare kollegor och studiekamrater som jobbat med ETTELVA. Jag trivs bra på omtänksamma arbetsplatser som känns varma och prestigelösa, ETTELVA är en stor arbetsplats med familjär känsla.

Vad roligt att höra! Om vi går tillbaka några år i tiden, vad fick dig att bli arkitekt?

– Haha, det var egentligen inget märkvärdigt beslut, jag hade aldrig någon storslagen dröm om att bli just arkitekt – jag visste inte ens vad yrket innebar. Men jag tyckte att utbildningen verkade väldigt rolig, och jag insåg ganska snabbt efter jag börjat på arkitektskolan att yrket skulle passa mig.

Yrket i sig är så pass komplext att det alltid finns någonting i processen som man finner intressant. Det finns så många dimensioner inom arkitektur, det finns alltid någonting nytt att upptäcka.

Vad tycker du är det mest intressanta med ditt yrke?

– Jag tycker att det som är mest intressant med arkitektur är de sociala aspekterna. Jag drivs av att utveckla och planera rum för människor att leva och arbeta i. Jag tror att det är bra att vara nyfiken, då finns det möjlighet att ständigt utvecklas.