Ny medarbetare: Frida Wollberg

Medarbetarintervjuer77

Vi välkomnar vår nya praktikant Frida Wollberg!

Frida har pluggat arkitektur på KTH i fyra år och har nu tagit ett år till att göra praktik här hos oss på ETTELVA och det är vi så glada över! När hon inte praktiserar gillar hon att testa nya sporter och att äta god mat!

Hur kommer det sig att du vill bli arkitekt?
– Jag tycker att möjligheten att kunna påverka och göra intryck hos folk, både samhället i stort och på individnivå känns väldigt häftigt. Att försöka åstadkomma det genom kreativa och fina lösningar var nog det som lockade mest med yrket!

Varför sökte du dig till oss på ETTELVA?
– ETTELVA känns som ett väldigt framåtsträvande kontor som faktiskt inspirerade mig att välja Bostad/Housing som inriktning under mitt fjärde år, detta eftersom att ni har så många spännande bostadsprojekt! Jag tycker att det är intressant med just bostaden eftersom att alla har en så stark relation till den. Hur den kan att utvecklas i framtiden tycker jag att ETTELVA undersöker. I kombination med ert hållbarhetsfokus så tyckte jag att det kändes väldigt intressant att göra min praktik hos er.

Vad för slags projekt kommer du att vara med på under er praktik?
– Jag är med i Bostadsteam 4 där jag kommer att få vara involverad i bostadsprojektet Sillkajen på Kvarnholmen. Det känns superkul eftersom både husen och området är otroligt fint utvecklade. Utöver det har jag också varit på några möten om återbruk där jag lärt mig väldigt mycket redan.

Välkommen till oss på ETTELVA Frida!