Ny medarbetare: Hanna Mårtensson

Medarbetarintervjuer77

Varmt välkommen Hanna Mårtensson!

Hanna tog examen år 2020 och har sedan dess jobbat som landskapsarkitekt. Hanna kommer från Lycksele, men bor numera i Uppsala. När hon inte är på jobbet gillar hon att spendera tid ute i naturen och pyssla med egentligen vad som helst som har med friluftsliv att göra. Vi är så glada att hon börjar hos oss på ETTELVA!

Hur kom det sig att du ville bli landskapsarkitekt?
– Egentligen ville jag bli veterinär och hade chans att komma in som reserv. Eftersom landskapsarkitekturprogrammet var på samma campus kändes det smidigt att hoppa på det i väntan på reservplatsen. Som ni kanske kan gissa så kom jag aldrig in, vilket jag är väldigt glad för idag.

Vad är det roligaste med yrket?
– Generellt så älskar jag att lära mig nya saker. Jag lär mig mest under samordningen med andra teknikområden vilket gör att jag tycker att den delen av arbetet är extra roligt. Det får mig verkligen att förstå mitt eget yrke, mina olika roller beroende på projekttyp samt att förstå vad andra värderar och prioriterar i projekten. 

Vad är ditt första intryck av ETTELVA?
– ETTELVA känns som en väldigt kreativ och inspirerande arbetsplats. Min uppfattning hittills har varit att företaget är angeläget om att utvecklas både på företagsnivå och individnivå. Alla medarbetare är delaktiga i denna utveckling, vilket känns otroligt bra.

Det är jättekul att ha dig här hos oss på ETTELVA – varmt välkommen Hanna!