Ny medarbetare: Issa Ali

Medarbetarintervjuer72

Issa Ali, välkommen till oss på ETTELVA!

Issa Ali kommer ursprungligen Syrien där han både studerade och arbetade som arkitekt innan han flyttade till Sverige för 6 år sedan. På fritiden tycker Issa om att både spela och titta på fotboll, umgås med vänner och hitta på olika aktiviteter ute i naturen.

Varför valde du att bli arkitekt?
– Jag har alltid varit väldigt intresserad av rumsligheter. När jag var liten så tyckte jag att ytor, volymer och taktiliteter var väldigt spännande och när jag blev lite äldre började jag också att intressera mig för historia. Jag ville förstå den byggda miljön, så när jag insåg att jag kunde vara med och både påverka och bidra till vår byggda miljö bestämde jag mig för att jag ville bli arkitekt.

Hur kommer det sig att du sökte dig till ETTELVA?
– Jag uppskattar verkligen det digitala arbetet inom arkitektyrket, så jag fick koll på ETTELVA genom företagets arbete inom digital utveckling. Det fick mig att bli mer och mer nyfiken på kontoret och när jag såg att kontoret dessutom arbetar med mycket roliga projekt fick det mig att söka mig till ETTELVA.

Vad är ditt första intryck av ETTELVA?
– Mitt första intryck av ETTELVA är att man verkligen är duktiga på BIM! Det finns mycket tydlig struktur inom organisationen vilket jag uppskattar och kontoret är väldigt fint och trevligt. Sammantaget känns det jättekul att vara här, men jag ser precis som alla andra fram emot när arbetet börjar återgå mer till det normala så att jag får träffa fler kollegor och känna på kontoret när det är mer som det brukar vara.

Vi kan inte annat än hålla med Issa – vi ser fram emot att allt sakta men säkert kan återgå till det nya normala och att alla kunna träffas tillsammans igen.

Välkommen till oss på ETTELVA Issa!