Ny medarbetare: Jelena Milosevic

Medarbetarintervjuer77

Jelena Milosevic är bostadsarkitekt och stärker upp vårt växande bostadsteam.

Varför blev du intresserad av arkitektur?
– Jag har ingen berättelse om att jag drömde om att bli arkitekt när jag var liten men jag var faktiskt lite besatt av planlösningar. Arkitektyrket blev ett naturligt val efter gymnasiet. Jag ville jobba med något kreativt och gillade att teckna men var också intresserad av tekniska ämnen. Dessutom är själva arkitekturyrket ett brett ämne, man får jobba med olika saker och kan lära sig allt från inredning till stadsplanering. Det är roligt med möjligheter och olika val! Nu är jag mest intresserad av bostadarkitektur.

Hur kommer det sig att du sökte dig till ETTELVA?
– Efter nästan fem år på ÅWL arkitekter ville jag fortsätta utveckla mina kunskaper inom bostadsarkitektur. Jag har haft koll på er under längre tid. Möjligheten att växa som arkitekt och medarbetare som visar omtanke för varandra var något som lockade mig – förutom intressanta projekt och en stor bostadsavdelning! Jag skickade en spontan ansökan och blev kallad till en intervju direkt, det kändes bara rätt!

Hur har din upplevelse varit den första tiden på ETTELVA?
– Jättebra! Trevliga och välkommande kollegor, bra stämning, kul kontor och ett intressant projekt som jag börjat jobba med. Det känns redan som att jag har jobbat på ETTELVA lite längre än ett par veckor.

Varmt, varmt välkommen till oss Jelena!