Ny medarbetare: Jenny Larsson

Medarbetarintervjuer77

Varmt välkommen Jenny Larsson!

Jenny har arbetat som landskapsarkitekt sen 2004 och ansluter nu till ETTELVAs landskapsteam. Jenny är uppvuxen i Karlshamn, pluggade i Uppsala och flyttade till Stockholm för 18 år sedan. När hon inte är på jobbet gillar hon att spendera tid ute i skogen och vid havet, där hon gärna motionerar eller träffar vänner och familj. Vi är så glada att hon börjar hos oss på ETTELVA!

Hur kom det sig att du ville bli landskapsarkitekt?
– Jag minns så väl beskrivningen för utbildningen där de presenterade landskapsarkitektens yrke som en kombination mellan estetik, samhällsplanering och naturvetenskap. Vilket precis är den mix som jag är intresserad av!

Vad är det roligaste med yrket?
– Jag tycker idéstadiet är väldigt roligt och om man får möjlighet att följa idén genom projektet och fram till bygghandling, från start till mål helt enkelt.

Vad är ditt första intryck av ETTELVA?
– Det känns mycket bra, min bild av ETTELVA är att det finns en tillåtande, vänlig och öppen kultur. Det är ett generöst kontor med god gemenskap och där man värnar om varandra. Jag upplever företaget som stabilt med en bred kunskap som man ständigt utvecklar och delar med sig av. Det finns en självklarhet bland alla på kontoret.

Det är jättekul att ha dig här hos oss på ETTELVA – varmt välkommen Jenny!