Ny medarbetare: Maria Johansson

Medarbetarintervjuer77

Välkommen Maria!

Maria Johansson är vår nya byggnadsprojektör och BIM-samordnare. Hon är nyexaminerad från Nackademin men har sedan tidigare tio års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Maria har jobbat på fastighetssidan med ny- och ombyggnadsprojekt men ville gärna komma in på arkitektursidan av verksamheten.

– Jag har aldrig sett mig själv som en kreatör och det var svårt att hitta exakt vad jag ville jobba med utan att vara ingenjör eller arkitekt. Så insåg jag att man behöver kunna ritprogrammen och hittade utbildningen Byggprojektör BIM på Nackademin och kom in. Det passade bra i livet i övrigt och då kände jag nu kör jag!

Maria Johansson har även studerat Ekonomi, teknik och design Södertörns högskola och hamnade i fastighetsbranschen av en slump men har trivts bra. Hon har arbetat med fastighetsägande bolag inom köp/sälj/förvaltning och med marknads- och affärsutveckling på Jernhusen. På Academedia arbetade hon inom expertisområdet för fastighetsfrågor på hyresgästsidan. Hon har även gjort praktik under byggprojektör BIM-utbildningen på Link och White.

Varför sökte du dig till ETTELVA?

– Jag sökte igenom marknaden och tyckte om ETTELVAs personliga approach. Jag ville välja företag med hjärtat, ett ställe som kändes prestigelöst där man kan arbeta länge. Jag brinner för det jag gör och tycker att det är kul. Då vill jag utvecklas på ett bra jobb och bli riktigt bra på det också!