Ny medarbetare: Mikael Holm

Medarbetarintervjuer77

Vi välkomnar Mikael Holm!

Mikael har sina största erfarenheter inom arbete med bostäder och kontor och kommer här på ETTELVA in som förstärkning till vårt bostadsteam! Mikael har sina rötter i både Karlskoga och Västerbotten men har bott i Stockholm i 35 år. Förra fredagen var Mikaels tredje fredag på kontoret och hans första tillfälle att vara med på våra inspirationsluncher som vårt Kreativa Utskott håller i. Inspirationslunchen handlade om tävlingen för Skellefteås nya kulturhus SARA vilket kändes extra kul med Mikaels kopplingar till Skellefteå där han spenderat mycket tid som barn. Det ska bli väldigt roligt att lära känna Mikael mer!

Hur kom det sig att du ville bli arkitekt?
– Bra fråga. När jag tog studenten testade jag på lite olika utbildningar, jag pluggade två terminer matematik och sen började jag på konstskola innan jag sökte till arkitektutbildningen. Jag började arkitektutbildningen här på KTH i Stockholm och gjorde sen under studietiden ett 1-årigt utbyte i Köpenhamn vilket också var väldigt roligt. Sedan jag tog examen har jag jobbat som arkitekt och trivts väldigt bra med det – så det känns bra att det blev just arkitektutbildningen jag hamnade på i slutänden!

Hur kom du i kontakt med ETTELVA?
– Jag och Fabian, som jobbar på ETTELVA, är kompisar sen länge. När han började jobba här fick även jag bättre koll på företaget. Så när jag nu kände att jag var sugen på att testa något nytt kändes ETTELVA som rätt plats att komma till.

Vad är ditt första intryck av ETTELVA?
– Jag tycker att det är väldigt spännande med alla olika discipliner! Att vara omgiven av byggnadsingenjörer, hållbarhetsspecialister, BIM-ansvariga, inrednings-, landskaps- och planarkitekter mm. känns väldigt roligt. Det gör att det finns många att vända sig till med olika typer av frågor och att man internt kan jobba i projektteam med väldigt olika spetskompetenser vilket jag ser fram emot att få göra framöver.

Det är jättekul att ha dig här hos oss på ETTELVA – varmt välkommen Mikael!