Ny medarbetare: Sam Swire

Medarbetarintervjuer77

Vi hälsar Sam Swire varmt välkommen till ETTELVA!

Sam är ETTELVAs nyaste byggnadsingenjör och kommer att ansluta som förstärkning till vårt kommersiella team! Han kommer från början från Karlstad men flyttade till Stockholm för ungefär 10 år sedan. Under den tiden har han bland annat hunnit jobba inom animering- och reklamdesign, utbildat sig till byggnadsingenjör på KTH och sedan examen jobbat på både konstruktionsfirma och arkitektkontor. Nu börjar han hos oss på ETTELVA och det är vi så glada över!

Varför valde du att börja hos oss på ETTELVA?
– Jag hade hört mycket positivt om er och har alltid tyckt att ni gör fina och intressanta projekt. CIX-projektet och CIX-verktyget har jag också kommit i kontakt med vilket jag tycker är ett väldigt inspirerande hållbarhetsprojekt.

Hur kom det sig att du ville bli byggnadsingenjör?
– Jag har alltid varit tekniskt lagd så jag började på KTH för att testa hur det kändes – och så blev jag kvar! Efter utbildningen fick jag ett jobb på en konstruktionsfirma men jag insåg ganska snabbt att jag ville arbeta mer kreativt så jag sökte mig till arkitektsidan istället och kände på en gång att det passade mig mycket bättre.

Vad är ditt första intryck av ETTELVA?
– Det var ett omhändertagande och öppet välkomnande, det var väldigt fint. Jag gillar också att det är så strukturerat och genomtänkt internt – det känns väldigt proffsigt.

Det är jättekul att ha dig här hos oss på ETTELVA – varmt välkommen Sam!