Ny medarbetare: Ulla Larsson

Medarbetarintervjuer76

Vårt landskapsteam har fått en teamchef!

Möt Ulla som efter en lång tid på Bjerking ska ta ETTELVAs landskapsteam i stadiga händer. Hon har jobbat som landskapsarkitekt sen 2002 och utöver jobbet gillar hon att träna, resa och laga mat. Sedan studierna i Uppsala har Ulla stannat där men tar gärna en skidtur i hemstaden Överkalix när möjligheten finns.

Hur kommer det sig att du sökt dig till ETTELVA?
– Jag har träffat många från ETTELVA i tidigare projekt. Redan 2008 jobbade vi ihop i ett bostadsprojekt och sen dess har vi sprungit på varandra många gånger i olika projekt. När Chrissi sen ringde och berättade att ETTELVA sökte en teamchef till det nyskapade landskapsteamet blev jag intresserad. Det som gjorde att detta kändes extra spännande var att ETTELVA har många olika kompetenser och har en stor bredd av projekt samtidigt som kontoret jobbar mycket med bostäder vilket jag också gjort den senaste tiden.

Hur kommer det sig att du blev landskapsarkitekt?
– Jag sökte mig till landskap för att jag var intresserad av bild, skissa, teckna och måla samtidigt som jag var naturintresserad och gillade biologi. När jag hittade detta yrke tyckte jag att kombinationen var perfekt! 

Vad har du fått för intryck av ETTELVA?
– Svårt när det är pandemi men välkomnande och enkelt! Trots distans och få på kontoret har det varit enkelt att lära känna folk och jag har fått en bra introduktion till alla team och utskott. Jag får intrycket av att det är mycket som pågår och att ETTELVA lyckats arbeta bra med sitt varumärke och att kulturen på kontoret är något som landat. Omtanke präglar företaget – man värnar om varandra och arbetsklimatet.

Välkommen till ETTELVA Ulla!