Nya medarbetare!

Medarbetarintervjuer77

Vi startar upp efter sommaren med att välkomna 4 nya kollegor till kontoret. ETTELVA växer och vi ser fram emot att få lära känna Leonie, Malin, Ebba och Jonas som stärker upp kontoret med ny energi och nya infallsvinklar.

Leonie Becher
Leonie Becher kommer ursprungligen från Tyskland där hon tog sin master i arkitektur i München 2021. Sedan ett år tillbaka bor hon i Stockholm. Hon uppskattar att Stockholm är lugnare än hemstaden Berlin och att det finns så mycket natur och vatten i stadsmiljön. Hennes främsta intresse ligger inom bostadsarkitektur och hon stärker nu upp vårt bostadsteam. På fritiden gillar hon att vara ute i naturen.

-Min familj har en bondgård i Tyskland. Där finns det alltid saker att fixa. Och så håller jag och min sambo på att renovera vår lägenhet här i Stockholm, det tar mycket tid.

Malin Dybeck
Malin är vår nya praktikant. Hon har nyss avslutat sin kandidatexamen på Arkitekthögskolan i Umeå. Hon sökte sig till arkitekturen då hon uppskattar det kreativa arbetet och att hon får vara del av en grupp som arbetar tillsammans. Hon intresserar sig för städers utveckling och hur människor agerar i staden.

– Det finns så många fält inom arkitektur och jag ser en stor möjlighet till variation och utveckling. På fritiden pysslar hon gärna med olika småprojekt så som sticka och gjuta.

Ebba Lindgren
Vi välkomnar även Ebba vår nya kontorsvärd till kontoret. Hon har en bakgrund som säljare i butik och som kontorsassistent på en bank. På fritiden åker hon helst till familjens torp, går i skogen och plockar svamp.

– Jag älskar det här kontoret. Jag tycker det är supersnyggt och alla som jobbar här är snälla och hjälpsamma.

Jonas Nyman
Jonas stärker upp vårt kommersiella team som handläggande arkitekt. Jonas är Luleåfödd men har innan han landade i Stockholm även hunnit bo och jobba ett år på Bali. Han startade sin yrkesbana på ett mindre kontor där han fick chansen att jobba brett i sin roll vilket han tycker gav en god grund till arkitektyrket. Han har sedan dess jobbat både i tidiga skeden och i en mer teknisk roll som handläggare. På fritiden hänger han helst i familjens stuga i Luleå skärgård.

– Jag har ritat en ny stuga åt mina föräldrar på vår tomt i Luleås skärgård. Där spenderar jag mycket av min lediga tid.

Varmt välkomna till ETTELVA Jonas, Leonie, Malin och Ebba. Vi ser fram emot att tillsammans med er skapa omtanke i en föränderlig värld!