Nya medarbetare!

Medarbetarintervjuer68

“Så härligt att dela arbetsdag med alla proffsiga, roliga människor på ETTELVA – och nu blir vi fler!”

Christina Karlsson Kazeem, VD

Jesper Karlsson, Landskapsarkitekt

Jesper är landskapsarkitekt och gillar när naturens slumpmässighet ligger till grund för en gestaltning. Han tycker om bergsparker, discomusik och tv-serien Robinson. Innan ETTELVA har han skrivit sitt exjobb om blandalléer åt Stockholms stad Trafikkontoret samt praktiserat på SWMS arkitektur.

Fabian Nyström, Arkitekt SAR/MSA

Fabian är ny handläggande arkitekt på ETTELVA. Han kommer senast ifrån Okidoki arkitekter och dessförinnan Vera arkitekter. Utöver arbetet med bostäder i alla skeden så har Fabian även arbetat mycket med tomtletande i Stockholm. Arkitekturintresset kan även omskrivas som intresse för bebyggelsehistoria och stadsplaneringshistoria. På fritiden är han fritidsmusiker med bas som instrument.

Olga Allpere Stintzing, Arkitekt SAR/MSA

Olga är uppragsansvarig arkitekt med lång erfarenhet av bostäder, senast från Larsson Arkitekter. Innan dess var hon marknadsansvarig stadsutveckling och bostad på AIX Arkitekter. När Olga inte ägnar sig åt att skapa de bästa möjliga boendemiljöerna i smått och stort trivs hon med att sitta med en espresso på en italiensk piazza, med att teckna, sjunga och att simma i skogssjöar.

Jehad Assaf, Arkitekt SAR/MSA

Jehad är arkitekt och kommer senast från systerbolaget MER. Han är utbildad i Syrien där han också jobbade med bostadshus och stadsplanering innan han flyttade till Sverige och jobbade med inredningsarkitektur. Nu känner Jehad att det är dags och gå vidare med nya utmaningar och återigen jobba med större skala och med mer hållbara bostadshus.

 

Dessutom har vi två praktikanter hos oss just nu:

Hilda Carlsson, Arkitektstudent, KTH

Elias Fransson, Byggnadsingenjörsstudent, EC-utbildningar

 

Välkomna till ETTELVA, vi ser fram emot att tillsammans med er skapa omtanke i en föränderlig värld!