Ny medarbetare Daniel Sandström!

Medarbetarintervjuer44

Daniel Sandström är planeringsarkitekt och förstärker nu ETTELVAs Stadsbyggnadsteam.

Han studerade arkitektur tre år i Karlskrona och sedan två år Urban Design på KTH. Han har sen dess arbetat i fem år och kommer nu senast från Brunnberg och Forshed.

Hej Daniel, hur hittade du till hit?
– Jag kände till kontoret sen innan eftersom att det är känt i branschen, dessutom jobbar två av mina studiekamrater här.

Varför valde du att arbeta inom arkitektur?
– När jag var liten ritade jag stora städer på papper som jag klistrade ihop, det känns som att jag nu i yrket hittat tillbaka till min kärna. Jag har alltid varit intresserad av samspelet mellan staden och invånarna, hur staden är uppbyggd, hur människor påverkar och påverkas av den. Det handlar om att konkretisera och täcka in en helhet av fysiska, sociala och ekonomiska aspekter. Stadsbyggnad sträcker sig från det lilla till det stora och den bredden gillar jag.

Vad är ditt första intryck av ETTELVA?
– Jag har förstått att det är bra stämning här och jag har inte blivit besviken – tvärt om! Det känns bättre än förväntat faktiskt. ETTELVA är ett stort kompetent företag men känns som ett mindre. Det är intimt, det uppskattar jag väldigt mycket. Det är sympatiskt och trevligt. Jag ser fram emot att bli en del av teamet.

Välkommen Daniel!