Automotive

Inom Automotive arbetar vi uteslutande med varumärkesarkitektur och byggnadsprojektering i bilbranschen.

Vi hjälper generalagenter, importörer, återförsäljare och fastighetsägare med varumärkesimplementering, planering och byggnadsprojektering för nya och befintliga bilanläggningar. Vår specialverksamhet omfattar tio års erfarenhet och hundratals uppdrag av varierande storlek. Vi är certifierade varumärkesarkitekter för BMW, MINI, Jaguar och Land Rover för den skandinaviska marknaden, och har dessutom hjälpt många enskilda återförsäljare, verkstäder och fastighetsbolag med utveckling av väl fungerande bilanläggningar för multibrand-försäljning.

Våra arkitekter har god kännedom om hur man planerar bra logistik för en anläggning med hänsyn till både exponering av bilar samt hantering av transporter och lager. Vi vet hur man skapar attraktiva miljöer för kunder enligt de aktuella märkenas kravställande, och hur man får lokalerna att stödja ett bra arbetsflöde och en hälsosam arbetsmiljö. Vi har lång erfarenhet av hela processen från planering till genomförande och vi kan därigenom underlätta en bra beslutsgång och samverkanskedja mellan till exempel NSC, återförsäljare, fastighetsägare, möbelleverantörer, skyltentreprenörer, utrustningstillverkare och byggentreprenörer.

Tjänster:

Certified Brand Architect Jaguar Land Rover
Certified BMW Consultant – Building & Equipment

Exempel kunder:

BMW Group Northern Europe, Jaguar Land Rover Scandinavia, KIA Sverige, AB Sagax, Castellum, Bavaria Stockholm, Bilia, Hedin Bil, Proauto, British Motorgroup, Nic Christiansen Gruppen, Balder, Autostrada Skien, Bilpaviljongen Stavanger, Molin Bil Sundsvall, Autowåx Karlstad, Ivars Bil Östersund, M-Bilar Västerås, Eriksson Bilteam Gävle, Aftén Bil, Olofsson Bil med flera.

Kontaktperson:

Adriana Resende
Ansvarig Automotive, Arkitekt
076-525 79 34