ETTELVA + Göteborg = Sant

Projekt / Vår verksamhet181

Nu flyttar vi in på ny adress i Göteborg tillsammans med Millimeter Arkitekter. Varmt välkomna till oss på Södra Larmgatan 2.

– Vi är så glada att äntligen få flytta in i våra nya lokaler i Göteborg. Göteborgsområdet med omnejd är en region där mycket spännande händer inom samhällsutveckling. Vi tror verkligen på synergieffekterna av att liksom i Stockholm sitta tillsammans med vårt dotterbolag Millimeter och på så vis underlätta för samarbeten oss emellan. En av ETTELVAs många styrkor är att vi har en bred kompetens med många specialister som tillsammans kan ta sig an komplexa projekt, säger Linda Saarnak, vd ETTELVA Arkitekter.

Ansvariga för Göteborgskontoret blir Erik Fornander och Joakim Bolle. Satsningen på Göteborg ligger i linje med kontorets strategi kring att satsa mer på fler expertområden inom arkitektur.

ETTELVA är dokumenterat ett av landets främsta arkitektkontor på bostäder. Vi har även bred kompetens inom bland annat landskapsarkitektur, stadsbyggnadsprojekt och samhällsfastigheter. Vi är ofta partner i större utredningar där vi bidrar med expertis kring hållbarhetsberäkningar och andra större insiktsarbeten kring stadsplanering och framtidens boende. ETTELVA Arkitekter har även sedan tidigare ett nära samarbete med Centrum för boendets arkitektur vid Chalmers, till vilken man är huvudpartner.

Nya kontoret ligger i de gamla artelleristallarna på Södra Larmgatan.

För mer information, kontakta:
Linda Saarnak, vd på ETTELVA Arkitekter, 076-525 79 31, linda.saarnak@ettelva.se
Erik Fornander, ETTELVA Arkitekter, 072-450 01 01 erik.fornander@ettelva.se