ETTELVA rekommenderat arkitektkontor för Ford

Projekt / Vår verksamhet123

ETTELVA har ännu en gång valts ut som rekommenderat arkitektkontor för Ford Sveriges återförsäljare

 

Vi på ETTELVA Arkitekter har ännu en gång blivit valda till Fords rekommenderade arkitektkontor för koncernens återförsäljare. Genom detta förtroende får vi även fortsatt möjlighet att vara med och delta i utvecklingen av Fords återförsäljarnätverk vilket vi så klart är väldigt glada över.

 

Hos oss på ETTELVA arbetar kompetensområdet Automotive fokuserat mot projekt inom bilbranschen och hjälper generalagenter, importörer, återförsäljare och fastighetsägare med varumärkesimplementering, planering och byggnadsprojektering för nya och befintliga bilanläggningar. Under de senaste 10-15 åren har vi samlat på oss erfarenhet från hundratals olika uppdrag av varierande storlek och karaktär.

 

Tack vare vår långa erfarenhet av varumärkesarkitektur förstår vi vikten av att lyckas sammanväva återförsäljarnas mål och behov med globala standarder för visuell identitet och funktionalitet. Detta innebär att återförsäljarna därmed garanteras en optimal och komplett lösning för just deras anläggning som uppfyller både specifika och övergripande krav på verksamheten.

 

Vi har även en djup insyn i en återförsäljaranläggningarnas olika aktiviteter; från skyltfönster till verkstad, försäljning, administration, lager och parkering. Samtidigt vet vi också att alla dessa aktiviteter har olika ändamål och behov som ändå behöver ha ett effektivt samspel för att säkerställa produktivitet, med kundkontakten som prioritet.

 

Som rekommenderat arkitektkontor för Ford har vi arbetat fram några olika servicepaket för att kunna erbjuda enkla och snabba processer för Fords återförsäljare. I dessa servicepaket har vi inkluderat konceptimplementering för anpassning av layout och fasad för att säkerställa att övergripande globala standarder alltid finns med som en viktig del i arbetet. En typ av paketlösningar som har varit väldigt uppskattade av Fords återförsäljare och som samtidigt har underlättat i processen att utveckla, förbättra och bygga nya verksamheter.

Förutom vår långa erfarenhet som arkitekter för Ford är vi även certifierade varumärkesarkitekter för den skandinaviska marknaden för BMW, MINI och Jaguar Land Rover, samt har ramavtal med Kia. Inom kompetensområdet Automotive finns även erfarenhet av arbete med Volvo, Iveco samt andra bilmärken.