Hon blir ny VD på ETTELVA Arkitekter

Projekt / Vår verksamhet109

ETTELVAs vision Vi bygger omtanke i en föränderlig värld, genomsyrar företagets alla fokusområden – från stadsbyggnad till inredning. Arkitektkontoret rekryterar nu en ny vd som för den andan vidare.

ETTELVA Arkitekter anställer Christina Karlsson Kazeem som ny vd. Hon har haft ledande roller inom en rad kreativa internationella byråer och byggt upp en gedigen erfarenhet kring att driva och utveckla konsultverksamheter. Christina har en civilingenjörsexamen från KTH i botten och har ett djupt engagemang inom hållbar stadsutveckling. Hon är bland annat aktiv i fastighetsbolaget Castellums styrelse samt ordförande för Creador, ett bolag inom Social Impact som ökar samverkan mellan skola och näringsliv.

– Jag kände direkt när jag klev in genom dörren till ETTELVA att vi delar värdegrund. Jag ser fram emot att få jobba med mina roliga och skickliga kollegor som varje dag skapar omsorg om människan och genomtänkta, inkluderande miljöer vi alla mår bra av och vill leva i, säger Christina Karlsson Kazeem.

Christina tillträder som vd under oktober.

– Christinas spännande bakgrund – en mångårig kombination av varumärkesbyggande, digitalisering, ledarskap och fastighetsbranschen – kommer att föra ETTELVA vidare i vårt eget förändringsarbete, säger Eva Wetterdal, styrelseordförande.

Anders Lindhs val att lämna vd-uppdraget efter 13 framgångsrika år ger honom nu möjlighet att helt fokusera på arkitektarbete i projekt och kundrelationer på ETTELVA.