Resultat av årets kundundersökning – tack för alla svar!

Projekt / Vår verksamhet230Tjänster7

Resultaten är inne från årets kundundersökning och vi gläds åt så många fina omdömen och samarbeten!

Årligen gör vi en kundundersökning som en del av vårt miljö- och kvalitetsledningssystem. Ett tillfälle att reflektera över det gångna årets verksamhet och samarbeten.

På påståendet “Jag är nöjd med ETTELVA Arkitekters arbete” kan vi glatt konstatera att vi får omdömet 4,47 av 5 av våra beställare. Vi passade även på att testa tesen “Jag skulle rekommendera ETTELVA Arkitekter till en vän eller kollega (0=Inte alls troligt, 10= Mycket troligt)”, där vi landade på hela 8,68 som snittbetyg. Det gör oss glada över att vi tillsammans med våra beställare har lyckats skapa så goda samarbeten.

Några av de omdömen som gör oss lite extra stolta är dessa:

“Fantastiskt team. Kompetenta, vänliga och professionella.”

“ETTELVA förstår vår produkt och är lösningsorienterade, professionella. Mycket bra samarbete både med oss som beställare samt övriga konsulter i projekteringsgruppen. Bra planlösningar, fin utformning.”

“Proaktiva, proffsiga och mycket trevliga att jobba med!”

“Kunniga, lösningsorienterade, tillgängliga, trevliga. Ser fram emot fler samarbeten!”

“ETTELVA är helt magiska på att utforska och definiera våra behov och återkoppla med förslag på lösning. Vi rekommenderar verkligen ETTELVA.”

Vi uppskattar att så många tagit sig tid att svara på kundundersökningen så för varje inskickad enkät har vi skickat ett bidrag till Stockholms stadsmission.

Vi vill rikta ett stort tack till våra beställare för fina samarbeten under 2023 och inledningen av 2024. Vi ser fram emot fortsättningen på året tillsammans, både i redan pågående samt alla nya projekt som väntar!