Godkänt bygglov för Horisont Barkarby

På ritbordet60Projekt / Vår verksamhet162

Nu är bygglovet godkänt för Horisont Barkarby

Under 2019 var vi tillsammans med JM AB med och vann markanvisningstävlingen för Barkarbystaden kvarter 16 med bidraget Co-Barkarby. Sedan dess har arbetet med projektet fortsatt och nu är bygglovet för projektet godkänt och bygghandlingsprojekteringen håller på att färdigställas.

När kvarteret står klart kommer det att bestå av totalt 229 ägarlägenheter. Lägenheterna varierar mellan 1-5 rum och kök där nästan alla lägenheter har balkong. Kvarteret har ett naturnära läge vilket gör att många av lägenheterna har utblick mot intilliggande grönska, samtidigt som det är beläget bara en bit från Barkarbystadens centrum där det finns ett stort utbud av restauranger, shopping, skolor samt kommunikationer till Stockholm city.

Att få följa ett projekt från första skiss till färdiga ritningar är alltid lika spännande och roligt med alla utmaningar det innebär. Vi ser vidare fram emot att få följa byggnationsprocessen och att senare kunna besöka det färdiga projektet på plats, där vi hoppas att de boende ska trivas i sina nya hem.