Välkommen hem till kvarteret Bunkhagen i Täby Park

Ett hus blir till4Projekt / Vår verksamhet230Studieresor & Studiebesök20

Nu välkomnas de första boende till Bunkhagen i Täby Park där vi på uppdrag av JM har ritat 220 svanenmärkta ägarlägenheter. Vi passade på att göra ett platsbesök!

En snömoddig decemberdag är vi på plats i Täby Park för att ta titta på de första färdigställda delarna av kvarteret Bunkhagen södra. Här har vi ritat ett kvarter med en stor variation av lägenhetsstorlekar. Kvarteret innehåller både mer traditionella lägenheter samt inslag av etagelägenheter med stadsradhuskaraktär och vindslägenheter. Utmed stadsgatan finns studiolägenheter; med generös takhöjd, loft och egna entréer direkt från gatan. Kvarteret innehåller även 3 lokaler och plats för bilpool och lådcyklar. Fasaderna är klädda i tegel och puts och när solen äntligen tittar fram denna grådaskiga dag skimrar fasaderna i gröna och jordiga kulörer.

Bostadsentréerna bjuder på en varm hemkänsla med omtänksam belysning och färgsättning, ambitionen har varit att du ska känna dig hemma redan när du kliver in i entréhallen. Färgsättningen följer sedan med dig hem till din tamburdörr.

Vi gläds åt att se de första lägenheterna inflyttade och kvarteret fyllas med liv.

Här kan ni läsa mer om projektet.